Internal Interviews

Μαρία Ζουλουφού @ Boem Radio

Boem Team


Η Μαρία Ζουλουφού αγαπά την «κίνηση» που χαρίζουν η τέχνη, τα ταξίδια, ο αθλητισμός, ο χορός και  σκοπός της ζωής της είναι να συντροφεύει, όσο μπορεί καλύτερα τον μεγάλο της αγαπημένο, τον Άνθρωπο... Εργάζεται ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας (Συστημική Οικογενειακή Θεραπεύτρια) υποστηρίζοντας ενήλικες, ζευγάρια και οικογένειες στη διαδικασία να γνωρίσουν και να εκφράσουν το κρυμμένο τους δυναμικό. 

Η ανάπτυξη πολύτιμων εργαλείων που έχουμε στη φαρέτρα μας για να τα χρησιμοποιήσουμε στην καθημερινή μας ζωή όπως η κατανόηση του τρόπου λειτουργίας των οργανισμών ως συστήματα, οι καλές επικοινωνιακές δεξιότητες, η αναλυτική και κριτική σκέψη, η επίλυση συγκρούσεων στις διαπροσωπικές σχέσεις, η καλή λειτουργία και υγιής ανάπτυξη της οικογένειας, η λήψη σημαντικών αποφάσεων ζωής δημιούργησαν την ανάγκη να στραφεί προς την Θεωρία Συστημάτων και την Οικογενειακή Θεραπεία, εστιάζοντας στην προσωπική και κοινωνική ανάπτυξη του ατόμου σε σχέση με το περιβάλλον του.

Το Σάββατο 09/11/2019 στις 15:00, η Μαρία Ζουλουφού είναι καλεσμένη του Παναγιώτη Παπαναστασίου με «Άγχος... Δημιουργικόν» για μία κουβέντα σχετικά με το Άγχος που … χρειάζεται να είναι Δημιουργικό!


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος