Agenda Theater

Mega Bollywood Dance Show

Boem Team

Το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει επί σκηνής τον διεθνούς φήμης Ινδό χορευτή και δάσκαλο του Bollywood Dance Naz Choudhury και τους Bolly Flex (Devaune Ratteray και Prashanth Pk) πλαισιωμένους από την Άννα Δημητράτου και τα μέλη της 1st Bollywood Dance Academy Greece. 

Οι Bolly Flex με επικεφαλής τον πρωτοπόρο χορογράφο και παραγωγό Naz Choudhury είναι γνωστοί για τις εκπληκτικές και υψηλές χορευτικές τους επιδόσεις που κόβουν την ανάσα. Είναι διεθνώς αναγνωρισμένοι για τη δημιουργία και την εκτέλεση φαντασμαγορικών σόου αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές και βραβεία σε κάθε τους εμφάνιση.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα, ο μοναδικός αυτός δάσκαλος και χορευτής θα διδάξει σε 4 σεμινάρια το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου. Τα σεμινάρια απευθύνονται, σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές διαφόρων ειδών χορού, όπως Κλασσικό Ινδικό Χορό, Μοντέρνο, Hip Hop, Jazz, Latin και πολλούς άλλους. Τα περιορισμένων θέσεων σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο Artistic Studio Oriental Expression (Αντιόπης 31, Άγιος Δημήτριος – Μετρό Δάφνης)

Facebook Event


Πειραιώς 117 Academy (Πειραιώς 117, Γκάζι, Αθήνα)

Γενική είσοδος: 10€ Παιδικό (έως 12 ετών): 5 ευρώ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: www.viva.gr

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις σχετικά με το Mega Bollywood Dance Show και τα σεμινάρια, απευθυνθείτε στους διοργανωτές (Τηλ. επικοινωνίας 210-9735888 – 6997116407)


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος