Point Of View

Μία… λαγνεία δρόμος!

Boem Team

Το δράμα το έχουμε ως λαός στο αίμα μας. Το μελόδραμα το ίδιο. Δεν μπαίνει τυχαία στα σπίτια μας μέσα από τις τηλεοράσεις με τα βραζιλιάνικα, μεξικάνικα, τούρκικα και ελληνικά σίριαλ, αλλά κυρίως με τις ειδήσεις των 8. Μία αγωνία, ένα θρίλερ με ολίγον από splatter επιβάλλεται να το ζήσουμε βρε παιδί μου!

Θα προκαλέσει «μίνι κραχ» στην αγορά η ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας;  Θα πάμε σε εκλογές; Θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ; Θα γίνουμε Αργεντινή, Ιρλανδία ή Μπουρκίνα Φάσο; Για Σουηδίες-Ελβετίες ούτε λόγος. Θα γίνει επανάσταση; Θα φύγει η Σπυροπούλου από τον Alpha; Ψωμί, παιδία, ελευθερία! Τα «Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή» ορισμένων… ασχολίαστα! Μα πόσα ακόμη ερωτήματα θα μας τρομοκρατήσουν χριστουγεννιάτικα; Πόσα «συνθήματα» θα μας ξεσηκώσουν; Ααα εγώ από την άνεση του καναπέ μου δεν σηκώνομαι με τίποτα!

Με τη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή, τα κανάλια ήδη έχουν στήσει το αντίστοιχο «πανηγυράκι» της καταμέτρησης, μετρώντας ψήφους, βουλευτές, συνειδήσεις, αντιφρονούντες (κι όμως!) συμπεριφορές και περιφορές του επιτάφιου της κοινής λογικής. Δεν έχεις κι εσύ μία συνεχή αγωνία; Δεν πάλλονται οι καρωτίδες σου κάθε φορά που ακούς τη λέξη «ανάπτυξη». Τι δεν πιστεύεις τον πρωθυπουργό που είπε ότι βγαίνουμε από το Μνημόνιο; Ε είσαι αφελής! 

Κι όπως μου είπε πρόσφατα ένας γνωστός μου «σελέμπριτης» (σιγά μην σας πω ποιος!), «όχι άλλη τρομολαγνεία». Γκώσαμε! Καλύτερα… κοπρολαγνεία λέω εγώ. Εξάλλου με την κοπριά του Αυγεία έχουμε να κάνουμε. Ε σιγά, το ένα από το άλλο μία… λαγνεία δρόμος! 


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος