Point Of View

Μικαέλα Δαρμάνη @ Θέσις 7 - Review

Γιάννης Αντωνόπουλος

Ξέρω ότι μπορεί να μην είμαι απόλυτα αντικειμενικός με αυτό το κορίτσι. Αναφέρομαι βεβαίως στην Μικαέλα Δαρμάνη και την εμπειρία μας από την εμφάνισή της το Σάββατο στο Θέσις 7. 

Ο χώρος γνωστός ήδη για πολλά χρόνια κι η Μικαέλα το ίδιο. Το διαφορετικό ήταν ο τρόπος της ερμηνείας της σε μια απίστευτα μεγάλη γκάμα τραγουδιών και μουσικών ειδών. Με χαρακτηριστική άνεση περνάει από το ρετρό στο ροκ, από εκεί στο σύγχρονο Ελληνικό τραγούδι, στη μπόσα νόβα, το swing, ο Χατζιδάκις παρέα με τον Ξαρχάκο, όλα μαζί σε ένα υπέροχο μουσικό τουρλού...

Οι μουσικοί που την συνοδεύουν, πολύ καλοί σε όλη την διάρκεια (η οποία αναλόγως και της συμμετοχής του κόσμου ποτέ δεν είναι σταθερή και δεδομένη), αυτοσχεδιάζουν όπου χρειαστεί, οδηγούν και βοηθούν στο τελικό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από την ακουστική ικανοποίηση. 

Επιτέλους ζωντανές εμφανίσεις εκτός στεγανών και σίγουρων τραγουδιών, εκεί που ο κόσμος τραγουδάει παρέα με την Μικαέλα εκεί σιωπά στο αμέσως επόμενο τραγούδι για απολαύσει την ερμηνεία και την ζέστη της φωνής και της παρουσίας της.

Οι ώρες (όπως ονομάζεται και το πρόσφατο τραγούδι της) περνούν νεράκι παρέα με αυτά τα ταλαντούχα παιδιά προκαλώντας μας να συμπεριλάβουμε απαραίτητα μια βόλτα από εκεί για την Σαββατιάτικη διασκέδασή μας.

Μικαέλα είσαι σίγουρα έτοιμη για το επόμενο μεγάλο βήμα, ελπίζω να παραμείνεις πάντα τόσο ζεστή σε καρδιά και φωνή.

Μουσικοί : Χρήστος Θεοδώρου (ενορχήστρωση - πιάνο), Αγγελική Ποτήρι (βιολί), Ρόλυ Γιαμοπούλου (κρουστά) και Πέτρος Κρεμυζάκης (μπάσο).

Info

Σάββατα στις 22:30

Θέσις 7

Αγ. Φιλίππου 7

Μοναστηράκι


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος