Agenda Theater

Μπαρ Σε Καλό Μας, 2018 του Ερνέστου Βουτσίνου

Boem Team

Και τώρα μια είδηση που θα σας αναστατώσει.

Την Τετάρτη στις 21 Φεβρουαρίου το “ElConventoDelArte” στο Μεταξουργείο, αλλάζει χέρια. Καιρός ήταν!

Η ομάδα των νέων του ιδιοκτητών θα κάνει ό,τι μπορεί (αλλά κι ό,τι δεν μπορεί) να αναβαθμίσει το χώρο και να τον μπουστάρει (μη βγάλετε το «μ», αλλάζει όλο το νόημα) ώστε να τον μεταμορφώσει στο επόμενο hotspotτης νυχτερινής Αθήνας. (Όχι αυτό με τους μετανάστες, το άλλο το καλό). Θα τα καταφέρουν? Δε θα τα καταφέρουν? Θα τους χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα? Αυτοί θα πάνε ν΄ανοίξουν? Ο Γαύρος θα το πάρει το πρωτάθλημα και φέτο? Καυτά ερωτήματα και τα απαντήματα δεν είναι εύκολα. Γιατί όπως και να το κάνεις, στην τέχνη, παιδιά, ένα είναι το θέμα: τα λεφτά. Πόσα θα βάλεις για να δεις πόσα θα βγάλεις. Εμείς δε βάλαμε φράγκο αλλά ελπίζουμε. Γιατί ο Δίας είναι μεγάλος.

Είσοδος ελεύθερη (τέτοιες εποχές είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε) και έξοδος 43 Ευρώ (τιμή γνωριμίας) συν δύο γάλατα νουνού.

Όπως καταλαβαίνετε, είναι αυτό που καταλάβατε.

Για τέταρτη χρονιά, η ανατρεπτική (απ΄ό,τι μας λένε) κωμωδία “Μπαρ Σε Καλό Μας” από την θεατρική ομάδα-κολλεκτίβα “Burn & Yearn” (Καίγομαι & Αδημονώ, για να μην παρεξηγούμαστε) έρχεται να αναστατώσει τα Τεταρτιάτικα βράδια σας, με ένα θέαμα που θα απογειώσει τις αισθήσεις σας και θα σας κάνει να αγαπήσετε το διπλανό σας (από την Έκτη Δημοτικού).

Από 21 Φεβρουαρίου και κάθε Τετάρτη στις 21.15 στο “El Convento Del Arte” 


Κείμενο – Σκηνοθεσία: Ερνέστος Βουτσίνος 

Εμφανίζονται με σειρά εμφάνισης οι ηθοποιοί: Δημήτρης Τσιλιφώνης, Ερνέστος Βουτσίνος, Στεφανία Γκουρνέλου και Κατερίνα Παναγιωτοπούλου

Σε ρόλο έκπληξη ο Λάκης Γαβαλάς (τον έχουμε σε πόστερ)

Σύνθεση Τραγουδιών– Φωνή Αφηγητή: Βύρωνας Τσουράπης

Φωτογράφηση - Τρέιλερ: Αγάπη Καλογιάννη

Αφίσα: Παύλος Φαλούτσος 

Κοστούμια: Βεστιάριο «Μαγέψτε»

Είσοδος: 10€

Προπώληση (Viva): 8€

Ώρα έναρξης: 21.15

Διάρκεια: 100 λεπτά (με διάλειμμα)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 5200602

Κάθε Τετάρτη από 21/02, για 7 παραστάσεις   

“El Convento Del Arte” 

Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος