Internal Interviews

Ναταλία Τσαλίκη @ Sure aBout nOw

Μάριος Μάζαρης

Ηχογραφημένη Εκπομπή

Η Ναταλία είναι η Φλόρενς. Όπως παλιότερα ήταν η Γουίνι , η Αμάντα, η Μορίν, τόσες και τόσες ηρωίδες στα 34 χρόνια της πορείας της ως ηθοποιός. Τα χρόνια τα μετράμε εμείς, εκείνη απλώς αφήνεται στην πορεία της , χωρίς άγχος για το μετά ή νοσταλγία για το πριν. 

Η Ναταλία Τσαλίκη είναι το κορίτσι που έγινε ηθοποιός για να ξεπεράσει τη συστολή της με τους ανθρώπους και να επικοινωνήσει μαζί τους τις ιστορίες που τη συγκινούν. Μας υποδέχτηκε στο σπίτι της ένα κρύο απόγευμα και ήταν ακριβώς αυτό που θέλαμε : ζεστή και χαμηλών τόνων, όπως και οι φωτισμοί του σπιτιού, για να ‘’ηρεμώ και απολαμβάνω τα βιβλία μου, τις μουσικές μου…’’, όπως χαρακτηριστικά μας είπε. 

Μιλήσαμε για πολλά, για τα στοιχήματα που βάζει πλέον στο θέατρο και τις παραστάσεις που διαλέγει να πάρει μέρος ή να στηρίξει στους ώμους της, για τους ανθρώπους, την τηλεόραση, την καθημερινότητα και φυσικά για τη «Φλόρενς Φόστερ Τζένκινς. Ενθύμιο», την αναπάντεχη επιτυχία του φετινού χειμώνα στο Θέατρο Θησείο σε σκηνοθεσία Γιάννου Περλέγκα, που την έκανε να πιστέψει στη δύναμη του φάλτσου, όταν αυτό κρύβει αλήθεια πίσω του. 

Η Ναταλία Τσαλίκη, στην ενδέκατη μας εκπομπή. Ακούστε και απολαύστε, την Πέμπτη 23/02/ 2017 στις 19:00.

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος