Agenda Music

Ο ΑΤΤΙΚ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ …και άλλες ιστορίες!

Boem Team

Το Half Note και η  Μικρή Άρκτος  παρουσιάζουν για 3 μόνο βραδιές την παράσταση  «Ο Αττίκ στο Παρίσι… κι άλλες ιστορίες» με τον Γιώργη Χριστοδούλου και δύο εκλεκτές καλεσμένες του, την Ανδριάνα Μπάμπαλη και τη Μελίνα Τανάγρη. 

Μία παράσταση που ξετυλίγει στο πρώτο μέρος τα άγνωστα "χαμένα" τραγούδια του Αττίκ από την εποχή που αυτός ζούσε στο Παρίσι μέχρι τις ελληνικές επιτυχίες του που ακολούθησαν, τους  έρωτες και τη ζωή του. 

Στο δεύτερο μέρος, ο Γιώργης με τη ζεστή φωνή του και τις αφηγήσεις του, ζωντανεύει την ατμόσφαιρα των παλιών καμπαρέ του μεσοπολέμου. "Το πρωί με ξυπνάς με φιλιά", "Πόσο λυπάμαι", "Πάμε σαν άλλοτε", "Ζητάτε να σας πω" και τόσες άλλες ιστορίες…., κάθε τραγούδι και μια μοναδική ιστορία...! Για ποια γυναίκα γράφτηκε το "Ας ερχόσουν για λίγο", με ποιο  "περίεργο" τρόπο γίνονταν γνωστά τα τραγούδια πριν το ραδιόφωνο, υπήρχε ελαφρύ "επαναστατικό" τραγούδι πριν τον Θεοδωράκη;

Αυτά και άλλα τόσα ερωτήματα απαντώνται στη γεμάτη χιούμορ και συγκίνηση παράσταση του Γιώργη Χριστοδούλου που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Αθηνών το 2016 και ταξίδεψε σε Ελλάδα και εξωτερικό, γοητεύοντας κοινό και κριτικούς.

Εκλεκτές καλεσμένες του οι υπέροχες ερμηνεύτριες:

Ανδριάνα Μπάμπαλη και Μελίνα Τανάγρη!

Συνοδοιπόροι στην παράσταση αυτή δύο εξαιρετικοί μουσικοί: ο Χάρης Σταυρακάκης στο πιάνο και το ακορντεόν και ο Κώστας Κλάγκος στο κοντραμπάσο.


Μία παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε!! 

Από την Παρασκευή 9 έως την Κυριακή 11 Μαρτίου. 

HALF NOTE JAZZ CLUB

Τριβωνιανού 17, Μετς

Ώρα έναρξης: Παρ. & Σαβ.: 22.30, Κυρ.: 21.30

Είσοδος: 10 ευρώ (μπαρ), 15 ευρώ (Β’ Ζώνη), 20 ευρώ (Α’ Ζώνη) 

Προπώληση: www.viva.gr 

Καταστήματα: Seven Spots, Reload Stores, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης 

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 210 9213310


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος