Agenda Music

Ο Παύλος Παυλίδης & οι B-Movies επιστρέφουν στο Piraeus 117 Academy!

Boem Team

Επειδή η πρώτη φορά δεν ήταν αρκετή … ο Παύλος Παυλίδης & οι B-Movies επιστρέφουν στο Piraeus 117 Academy το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 για τη μία και μοναδική τους εμφάνιση φέτος τον χειμώνα στην Αθήνα!

Τον περασμένο Μάρτιο, στην πρώτη τους εμφάνιση στο καλύτερο συναυλιακό στέκι της πόλης, ο Παύλος Παυλίδης & οι B-Movies μας επιφύλασσαν το καλύτερο setlist που έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια.

Το τελευταίο διάστημα ετοιμάζουν τον νέο τους δίσκο και έτσι, στις 19 Ιανουαρίου θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε live κάποια κομμάτια που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά, αλλά και τραγούδια που έχουν ήδη γίνει γνωστά από το καινούριο τους υλικό.

Φυσικά δεν πρόκειται να λείψει και η αναδρομή σε όλη τη μουσική πορεία του Παύλου Παυλίδη τόσο από την αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών όσο και από τη μετέπειτα δισκογραφία του.

Αναμένεται ένα δυναμικό συναυλιακό πρόγραμμα που σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστο.

Σας περιμένουμε…


Οι B-Movies είναι:

Τόλης Δεληγιάννης - μπάσο

Ορέστης Μπενέκας - πλήκτρα

Δημήτρης Οικονόμου - τύμπανα

Αλέκος Βουλγαράκης - ηλεκτρική κιθάρα

Τιμές εισιτηρίων

Τα εισιτήρια της Α' φάσης προπώλησης (10 ευρώ) εξαντλήθηκαν.

Β' ΦΑΣΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: 12 ευρώ 

ΤΑΜΕΙΟ: 14 ευρώ

Η προπώληση συνεχίζεται 

Σημεία προπώλησης

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.hunteragency.gr και www.ticketmaster.gr (Για την αγορά εισιτηρίων μέσω Internet υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου)

HUNTER AGENCY

Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)

Τηλ.: 210 3608366

Δευτέρα – Παρασκευή: 11:00 – 19:00

Σάββατο: 11:00 – 16:30 

Σε όλη την Ελλάδα

Δίκτυο καταστημάτων Public

Παρακαλούμε τους υποψήφιους αγοραστές να αγοράζουν τα εισιτήρια τους μόνο από τα επίσημα σημεία προπώλησης και όχι από ηλεκτρονικούς ή φυσικούς μεταπωλητές, προκειμένου να αποφύγουν τυχόν υπερχρεώσεις.


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος