Agenda Music

SEPTICFLESH

Boem Team

Οι μνήμες είναι ακόμη νωπές από την εκκωφαντική τελευταία εμφάνιση των SepticFlesh μπροστά στο αθηναϊκό κοινό τον Μάρτιο του 2016!

Περίπου 2 χρόνια μετά στις 17 Φεβρουαρίου επιστρέφουν ενώπιον των οπαδών της Αθήνας στο Piraeus 117 Academy και της Θεσσαλονίκης στις 24 Φεβρουαρίου στο Principal Club Theater με ένα συγκλονιστικό δίσκο στις αποσκευές τους για να παρουσιάσουν επί σκηνής!

Εδώ και πάνω από 25 χρόνια, το καλλιτεχνικό όραμα των Septic Flesh έχει πάρει σάρκα και οστά μέσα από τις προσπάθειες των Σωτήρη Βαγενά (κιθάρες), Σπύρου Αντωνίου (μπάσο, φωνή) και Χρήστου Αντωνίου (κιθάρες), μετατρέποντας το συγκρότημα σε ένα από τα σημαντικότερα του ακραίου ήχου παγκοσμίως. H σκοτεινή καλλιτεχνική ανάβαση των Septic Flesh, ξεκίνησε το 1990 και ένα χρόνο αργότερα βγήκε σε κυκλοφορία το 1ο τους EP, Temple of the Lost Race.

H διετία 1994-1995 ήταν κομβική για το συγκρότημα καθώς κυκλοφόρησαν τα Mystic Places of Dawn, Έσοπτρον τα οποία λατρεύτηκαν και λατρεύονται από το underground κίνημα της εποχής και όχι μόνο. “The Orphidian Wheel” & “A Fallen Temple” καθιέρωσαν τους Septic Flesh σαν έναν εκ των σημαντικότερων μουσικών πρεσβευτών μας στο εξωτερικό. Oι death metal βρυχηθμοί του Seth, εναλλάσσονται με τα φωνητικά του Σωτήρη, ενώ η μαγευτική φωνή της Nαταλί Ρασούλις δίνει ιδιαίτερο χρώμα στις αριστουργηματικές συνθέσεις του συγκροτήματος.

Η έξοχη κιθαριστική δουλειά και το ογκώδες drumming έδωσαν στον ήχο των Septic ταυτότητα, αναγνωρίσιμη στο πρώτο άκουσμα. Ωστόσο το γκρουπ, μόνο στάσιμο δεν έμεινε και στο Revolution DNA, κινήθηκε σε νέους ηχητικούς δρόμους, δίχως να φοβάται τους πειραματισμούς. Σειρά είχε το κομψοτέχνημα Summerian Daemons, μια άρρωστη κατάβαση στο σκότος των ψυχών του κάτω κόσμου, ντυμένη με αριστουργηματικά riffs, συνοδεία συμφωνικής.

Έπειτα από ένα καλλιτεχνικό διάλειμμα 5 ετών, οι Septic Flesh επέστρεψαν, διοχετεύοντας την αστείρευτη έμπνευση τους στην άτυπη τριλογία που ξεκίνησε με το “Communion”, συνεχίστηκε με το “The Great Mass”, για να ολοκληρωθεί με το “Titan” που γνώρισε αποθεωτικές κριτικές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Φέτος το Codex Omega ήρθε για να στρογγυλοκαθήσει στην κορυφή με τους καλύτερους δίσκους του σκληρού ήχου και οι SepticFlesh με την καλύτερη σύνθεση της ιστορίας τους έτοιμοι να ισοπεδώσουν το Piraeus 117 Academy στις 17 Φεβρουαρίου και το Principal Club Theater στις 14 Aπριλίου!

Την συναυλία θα ανοίξουν οι Scar of the Sun & The Slayerking!

Βeware! O βρυχηθμός του τέρατος θα σας στοιχείωσει ακόμη μια φορά!

Προπώληση εισιτηρίων:

Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 10€

Στην τελευταία φάση της προπώλησης τα εισιτηρια κοστίζουν 12€

Ταμείο

Τα εισιτήρια κοστίζουν 14€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

Αθήνα

Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.tickethouse.gr


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος