Agenda Music

STRING DEMONS - Η Νύχτα των Δαιμόνων

Boem Team

Οι String Demons μετά από ένα γεμάτο συναυλίες και χορταστικές εμπειρίες καλοκαίρι, ανοίγουν την πόρτα του αγαπημένου τους Half Νote, ανεβαίνουν στη σκηνή του και σας περιμένουν για ένα ανατρεπτικό ταξίδι μεγάλων ταχυτήτων. Με όπλα τους τη μουσική, απ' όπου κι αν πηγάζει, τα έγχορδα, τα κρουστά, τις φωνές τους, τον φυσικό αλλά και ηλεκτρικό ήχο, καινούργια τραγούδια και κομμάτια στις θήκες τους, βάζουν μπροστά το υπερσύγχρονο αλλά και σαραβαλιασμένο φορτηγάκι της μουσικής! 

Το βιολοντσέλο του Κωνσταντίνου, το βιολί της Λυδίας, η ματιά τους πάνω στις συνθέσεις των Iron Maiden, του Handel, των Queen , του Vivaldi, του Βαμβακάρη και πολλών άλλων, τα εξ ολοκλήρου δικά τους κομμάτια, ο ηλεκτρισμός σε αντίθεση με την κλασική παιδεία των δύο αδελφών,  οι επιρροές από κάθε είδος μουσικής, οι εκπλήξεις και οι συνεχώς καινούργιες διασκευές που ετοιμάζουν, μαγεύουν κάθε ακροατή.  Η ατμόσφαιρα γίνεται τουλάχιστον διονυσιακή όταν τα δάχτυλα τους ακουμπήσουν τα έγχορδα.

Για μία και μόνο νύχτα στο Half Note , τη ''Νύχτα των Δαιμόνων''! 


HALF NOTE JAZZ CLUB

Τριβωνιανού 17, Μετς

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος: 10€ (μπαρ), 15€ (τραπέζι)

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 210 9213310

www.halfnote.gr


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος