Internal Interviews

Sum Guys @ Boem Radio

Νάντια Πυθαρά


Οι Sum Guys και οι Least Concern μοιράζονται τη σκηνή του Six Dogs το Σάββατο 15 Ιουνίου για ένα εκρηκτικό live! Ο Δημήτρης Ρούσσος, ο Γιώργος Τριανταφύλλου και ο Πέτρος Λουκάς από τους Sum Guys μιλάνε με τον Βασίλη Δρακόπουλο και τη Νάντια Πυθαρά από τους Least Concern στην εκπομπή Τρανζίστορ την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 19:00

The boys are back. 4 μήνες μετά το τελευταίο live, οι Sum Guys επιστρέφουν στη σκηνή του six d.o.g.s με σκοπό να μην αφήσουν Watt ανεκμετάλλευτο! Beatles gone punk surfing θα ήταν μία καλή περιγραφή του τι θα ακουστεί και με το καλοκαίρι στα σκαριά, δεν μπορείς να πιεις κάπου καλύτερα την παγωμένη μπύρα σου.

Παίζουν μουσική όλη τους τη ζωή σε τυχαία συγκροτήματα που κυμαίνονται από το douche-rock μέχρι το ψεύτικο μέταλλο και από το shit-jazz μέχρι το flat-funk. Αλλά στη συνέχεια αποφάσισαν να εκπληρώσουν το πεπρωμένο τους και να παίξουν κάτι.


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος