Point Of View

Τ' άκουσες GiGi μου; Μέρος 4ον

Boem Team

Τζίτζι μου καλή, Τζίτζι μου αγαπημένη, είσαι ψυχοπαθής; Μη στραβώνεις, μωρή τη μούρη. Έχω λόγο που σε ρωτάω. Απάντησέ μου ειλικρινά, είσαι ψυχοπαθής; Α, το παραδέχεσαι! Μπράβο σου! Όχι, μπράβο σου, γιατί άλλοι το παίζουν νορμάλ. Έχω, όμως, να σου πω ευχάριστα νέα. Σύμφωνα με τη λίστα που έχω στα χέρια μου δε θεώρησε ψυχοπαθής. Κάποιοι κάνανε αυτή τη λίστα με 10 επαγγέλματα τα οποία βρίσκονται κοντά στην ψυχοπάθεια. Παρ’ όλο που δεν διαπράττουν εγκλήματα, κάνουν κόλαση τη ζωή των άλλων με τη συμπεριφορά τους και την έλλειψη συναίσθησης. Εσύ μοντέλο δεν είσαι; Ε, τα μοντέλο δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα. Αντιθέτως οι εκτελεστικοί διευθυντές, οι δικηγόροι, οι εργαζόμενοι στα μίντια, οι πωλητές, οι χειρούργοι, οι δημοσιογράφοι, οι αστυνομικοί, οι παπάδες, οι σεφ και οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν μια μικρή, τόση δα μικρούλα τάση προς την ψυχοπάθεια. By the way… η μισή Ελλάδα έχει πρόβλημα! Για να μη σου πω ο μισός πλανήτης! Ευτυχώς που εμείς Τζίτζι μου είμαστε μια χαρά. Τι ώρα είναι μωρή; Έχω να πάρω 3 χάπια…

Kαι τώρα μια είδηση που η Τζίτζι θα ήθελε να την μοιραστεί μαζί μας. Τζίτζι μου, όμως, θα μου επιτρέψεις να σου χώσω μια σφαλιάρα γιατί είχες υποσχεθεί ότι θα μου το δώσεις αποκλειστικό και βγήκες και τα είπες αλλού. Εσύ, βέβαια, ποιος άλλος. Μου επιτρέπεις να σε χαστουκίσω; Πολύ ωραία (ήχος μπάτσας) Σιγά μωρή, τι τρίβεσαι; Ίσα που σε άγγιξα. Πες τώρα στους ακροατές το ευχάριστο που σου συνέβη. Καλά, τρίψου με την ησυχία σου, θα τα πω εγώ. Η Τζίτζι μας έγινε αγγελάκι στην Victoria Secret. Πέρασε από οντισιόν, έκανε πασαρέλα μπροστά στους υπεύθυνους και τελικά της ανακοινώσανε ότι θα συνεργαστούνε! Μπράβο Τζίτζι μου. Πολύ χαίρομαι για σένα! Να σου ρίξω άλλη μια μπάτσα τώρα γιατί είναι η χαρά μου ανείπωτη!;

Τζίτζι μου, το ξέρω το πρόβλημα σου και θα μου επιτρέψεις να το πω δημόσια γιατί ίσως κι άλλες γυναίκες να έχουν το ίδιο πρόβλημα με εσένα. Δεν έχεις οργασμό. Δεν είναι ντροπή, αγάπη μου, μη κοκκινίζεις. Κοίτα τη που ντράπηκε. Δε χρειάζεται να αισθάνεσαι άσχημα που είσαι ανοργασμικιά. Δε φταις εσύ που γεννήθηκες έτσι. Ούτε φυσικά ο σύντροφός σου. Φταίει που δε μυρίζεις τα κατάλληλα μανιτάρια ναι, πολύ σωστά άκουσες. Υπάρχει ένα μανιτάρι που φυτρώνει σε ηφαιστειογενές έδαφος στη Χαβάη και όσες γυναίκες το μυρίζουν έχουν αμέσως τον οργασμό της ζωής τους. Όσες το μυρίσανε λένε ότι η μυρωδιά είναι έντονη και ελαφρώς δυσάρεστη. Κατάλαβες τι έγινε Τζίτζι μου; Παλιά μυρίζανε τον κρίνο και γκαστρώνονταν και σήμερα μυρίζουν μανιτάρια και έρχονται σε οργασμό! Όχι, δεν έχει τα ίδια αποτελέσματα και στους άντρες. Μόνος τις γυναίκες. Τι θέλεις Τζίτζι μου; Και που να στο βρω καλέ το μανιτάρι; Κοίτα την που τώρα την έπιασε η λύσσα να το μυρίσει. Τράβα στη Χαβάη να το βρεις! Εμ καλά σε κατάλαβα εγώ ότι το είχες ανάγκη. Από τη πρώτη κιόλας εκπομπή το μυρίστηκα!

Τζίτζι μου, εσύ το γιόρτασες το Χάλογουιν; Α, το γιόρτασες; Τι ντύθηκες μωρή; Μάγισσα Φούρκα; Α, Lady Gaga από American Horror Story! Καλά έκανες κορίτσι μου! Κι εγώ ήθελα να ντυθώ, ευχούλης, άλλα άκουσα την κοινωνική κατακραυγή και σκιάχτηκα. Ξενόφερτα σου λέει αυτά τα έθιμα. Γιατί ξενόφερτα, μαντάμ; Που το κακό δηλαδή να βάψουμε τη μούρη νεκροκεφαλή και να πάμε να πιούμε το ποτό μας; Ξένη μουσική δεν ακούς; Ακούς! Ξένες ταινίες δεν βλέπεις; Και καραβλέπεις! Τα ΟΣΚΑΡ δε στήνεσαι στις 4 το πρωί να τα δεις σε ζωντανή μετάδοση; ΣΤΗΝΕΣΑΙ! Δεν έχεις πάει ποτέ Λονδίνο, Παρίσι, Πράγα, Ντουμπρόβνικ έστω Στάρα Ζαγόρα; Έχεις πάει και πήρες και φτηνά δερμάτινα!  Σε τι σε πείραξε τότε, μαντάμ το Χάλογουιν; Η γκόμενα μου είναι Αμερικάνα κι εκεί το γιορτάζουνε! Αϊ στο καλό πια με την κάθε τραλαλί τραλαλό. Σαν την λαίδη του ελληνικού πενταγράμμου που δήλωσε ότι δεν θέλει το εγχώριο το τυρί, θέλει το τυρί του χωριού της! Εντάξει, πάσο! Έκαστος στο είδος του και η ανοργασμικιά στην κλιμακτήριό της!

Ψεύτικα! Είναι ψεύτικα! Να, ορίστε Τζίτζι μου, κοίτα και μόνη σου! Είναι φυσικό το βυζί αυτό;! Όχι και εμπαθής, αγάπη μου! Τι έχω να χωρίσω εγώ με την Ζιζέλ; Για κοίτα καλύτερα! Είναι φυσικό αυτό το στήθος; Α, γεια σου, στα λόγια μου έρχεσαι! Παιδάκι μου, την είδα με τα μάτια την ώρα που έμπαινε στην κλινική αισθητικών επεμβάσεων στο Παρίσι. Ποια μάτια; Τα μάτια της μητέρας της μαθήτριας που της κάνει η Χρύσα Ρώπα ιδιαίτερα μαθήματα υποκριτικής. Όχι δεν κάνει στην μητέρα, στη μαθήτρια κάνει. Ξέχνα την  μαθήτρια, αγάπη μου. Για την Ζιζέλ μιλάμε. Ναι, φορούσε μαύρη μπούργκα την ώρα που έμπαινε στην κλινική. Και πως την κατάλαβε η μητέρα της μαθήτριας; Από το πόδι! Ξέρω εγώ; Φορούσε Ζιζελίστικο πέδιλο! Μη σκας Τζίτζι μου και είμαι και με μισό καπουτσίνο από το πρωί! Το θέμα είναι ότι μπήκε με πεσμένο στήθος και βγήκε στις Μπαχάμες με καινούριο. Να, ορίστε, δες και μόνη σου τις φωτογραφίες. Εμ , τι νόμιζες; Ότι σε κοροϊδεύω; Αχ όλες ποια σιλικονάτες. Μόνο εσύ Τζίτζι μου δεν το έχεις φουσκώσει ακόμα. Κοίτα μωρή, όταν με το καλό το αποφασίσεις να έρθεις να το πεις πρώτα σε μένα. Μη μάθω ότι το ‘δωσες το αποκλειστικό άλλου γιατί θα σου τα ξεφουσκώσω!

(τραγουδάει) Kαλήν εσπέρα άρχοντες, κι αν είναι ο ορισμός σας!!! Και του χρόνου, Τζίτζι μου!!! Τι γιατί τραγουδάω, μωρή; Ήρθαν τα Χριστούγεννα! Δεν το ‘μαθες!; Στολίσανε στο Σύνταγμα. Πήγανε άνθρωποι του δήμου και κρεμάσανε λαμπάκια! Αμέ! Κι έχουμε ακόμα Νοέμβρη!!! Ουυυ!!! Γουστάρω! Η φωταγώγηση θα γίνει στις 13 του μήνα! Ήταν να γίνει 12 αλλά κάποιοι έχουν απεργία. Είμαι πολύ περίεργος να δω τι σκεφτήκανε φέτος. Μην είσαι εμπαθής Τζίτζι μου. Οι άνθρωποι στύβουν τα μυαλά τους για να δημιουργήσουν ευχάριστη ατμόσφαιρα στον κόσμο. Γιατί λες ότι βγάλανε τα περσινά λαμπιόνια από το μπαούλο και τα κρεμάσανε; Έχεις αποδείξεις; Και στο κάτω-κάτω δε γίνεται να μας αλλάζουν τα φώτα κάθε χρόνο. Εγώ στο σπίτι μου μια φάτνη από αφρολέξ έχω 8 χρόνια τώρα. Κάτι προβατάκια ξεκολλήσανε αλλά τη δουλειά της την κάνει. Για να μη πω για τα στολίδια. 15ετία και πάνω. Ένα παίρνω κάθε χρόνο για το καλό. Φέτος με τις περικοπές ούτε μισό δε με βλέπω να παίρνω. Καλά Χριστούγεννα, Τζίτζι μου! Και του χρόνου Σεϋχέλλες!!!

Ουρές και παροξυσμός, Τζίτζι μου έξω από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ρούχων. Και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη. Α, στήθηκες κι εσύ; Για πες τα βρε Τζίτζι μου, εσύ που τα ξέρεις από πρώτο χέρι. Ε, ναι το ξέρω ότι στα καταστήματα αυτά θα φέρνανε την τελευταία κολεξιόν γνωστού οίκου. Δε περίμενα όμως τι θα γίνεται τέτοιος χαμός! Εσύ πρόλαβες να πάρεις κάνα κομμάτι; Όχι, ε; τζάμπα ο κόπος που στήθηκες; Καλά κάνω εγώ που τα παραγγέλνω όλα  online! Ποιες μαλλιοτραβήχτηκαν;! Μη μου πεις! Ή μάλλον όχι μη μου πεις! Άσε να πούμε και τίποτα στην επόμενη εκπομπή! Καλά λες, τι τώρα τι αργότερα. Η Καιτούλα η Γαρμπή λέει, άρπαξε ένα φόρεμα από τα χέρια μιας κοπέλας λέγοντας ‘’Άσε κάτω το φόρεμα, μαντάμ, αυτό είναι για την πίστα’’! Ο στυλίστας της Φουρέιρα έδωσε λέει μάχη για να της εξασφαλίσει ένα κομμάτι. Η Βερνίκου κατάφερε και πρόλαβε ένα πράσινο φόρεμα, ενώ η Ρόη Αποστολοπούλου σήκωσε το μαγαζί στο πόδι. Κι όλα αυτά ενώ συνεχίζονται οι διαδηλώσεις στο Σύνταγμα και η κρίση καλά κρατεί. Και εις άλλα με υγεία!

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος