Agenda Theater

Tango Legends

Boem Team

Το Tango είναι πάντα εκεί όπου το πάθος και ο έρωτας διαρκούν για πάντα!

Κατευθείαν από την Αργεντινή, οι TANGO LEGENDS των Πάμπλο Σόσα και Μαριέλα Μαλντονάντο έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με την παράσταση Tango Gala, που παρουσιάζει τα καλυτέρα στιγμιότυπα της ιστορίας του tango.

Οι παγκοσμίου φήμης  χορογράφοι και χορευτές του Αργεντίνικου tango, Pablo Sosa και Mariela Maldonado, πλαισιωμένοι από  τους καλυτέρους χορευτές της Αργεντινής και ένα μουσικό σύνολο με δεξιοτέχνες μουσικούς, μας αποκαλύπτουν με πάθος και συναρπαστικό αισθησιασμό τον θρύλο του αυθεντικού tango. Μια βραδιά αφιερωμένη σε όλους τους πρωτοπόρους καλλιτέχνες της Αργεντινής που δημιούργησαν και διέδωσαν την τέχνη του τάνγκο.

Οι Tango Legend χορεύουν "καθαρόαιμο" τάνγκο με το μοναδικό τους στυλ και ταξιδεύουν το κοινό με ζωντανή ορχήστρα που αποτελείται από Αργεντίνους δεξιοτέχνες σολίστ και εντυπωσιακές βιντεοπροβολές.

Τι είναι όμως το καθαρόαιμο τάνγκο;

Ένας καλός χορευτής είναι αυτός που ακούει τη μουσική... Χορεύουμε με τη μουσική και όχι απλά μαθαίνοντας τα βήματα. Όποιος φιλοδοξεί να χορέψει ένα κλασικό τάνγκο ποτέ δεν σκέφτεται τι θα κάνει. Αυτό που τον νοιάζεται είναι να ακολουθεί τη μουσική..

Το πιο σημαντικό ταλέντο που πρέπει να έχει ένας milonguero είναι να έχει την μαγική ικανότητα να κάνει τη γυναίκα λάμπει. Αυτός προσαρμόζεται στην γυναίκα. Την κάνει να αισθάνεται ότι είναι η καλύτερη χορεύτρια. Χορεύει γι 'αυτήν.

Ζήστε ένα ταξίδι στο Μπουένος Άιρες  όπου κάθε γωνία του είναι ένα  tango. Ταξιδέψτε με την μαγεία της μουσικής  του μπαντονεόν και του χορού που θα μας αποδείξουν ότι το  tangoσυνεχίζει να είναι ένας ζωντανός τρόπος έκφρασης και η ταυτότητα της χώρας τους, της Αργεντινής.

Το κάθε χορευτικό κομμάτι που παρουσιάζουν έχει μια απίστευτη ενέργεια και πάθος  και έναν εκρηκτικό αισθησιασμό που συνοδεύεται από τις μαγικές νότες, τα εντυπωσιακά κοστούμια  και  την εκλεπτυσμένη κομψότητα στις κινήσεις.

Carlos Cardel, Alfredo Le Pera, Juan Carlos Copes, Astor Piazzolla και τόσοι άλλοι αποτελούν τους θρύλους του Tango!

Οι Tango Legends  έχουν πραγματοποιήσει  περιοδείες στις ΗΠΑ, την Κίνα, τον Καναδά, τη Νότια Αμερική, την Ταϊλανδή, την Αυστραλία και στην Ευρώπη στην Ισπανία, την Ελβετία, τη Μεγάλη Βρετάνια, την Γερμάνια, την Πολώνια, την Ιταλία, την Τουρκία κ.α 

Οι εξαιρετικοί χορογράφοι και χορευτές , Mariela Maldonado και ο Pablo Sosa τιμήθηκαν το 2012 με τον τίτλο "Εξαιρετικές Προσωπικότητες του Πολιτισμού" για την πρόσφορα τους στον πολιτισμό της πατρίδας τους και  το 2017 ως εμπνευστές και χορογράφοι του μεγάλου πρότζεκτ «Tango για την Ειρήνη» που έκανε τουρ σε όλη την Κίνα το 2016 και 2017.

Οι θρύλοι του Τάνγκο έρχονται στο Christmas Theater και όπως λένε: “Θέλουμε να κάνουμε όλο τον κόσμο να χορεύει. Κάθε στιγμή στη ζωή μας είναι κατάλληλη για να χορέψουμε ένα τάνγκο.. Το τάνγκο αποδεικνύει ότι ο,τιδήποτε μας συμβεί, θλίψη, πόνος, έρωτας, χαρά, όλα μα όλα μπορούν να γίνουν ένας χορός.. Το Tango είναι μια ιδέα που ανθίζει σε ολόκληρο τον κόσμο, εκεί όπου η δημιουργική ενέργεια, το ακατέργαστο ταλέντο, η παθιασμένη κομψότητα και η απρόσεκτη μελαγχολία συνυπάρχουν και συγκρούονται. Γιατί, το Τάνγκο είναι εκεί που το πάθος και ο έρωτας διαρκούν για πάντα..»


ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ TANGO LEGENDS: 

 «Ο Pablo Sosa & Mariela Maldonado χόρεψαν πολύ δύσκολες χορογραφίες, με πολύ γρήγορους ρυθμούς αψηφώντας την ταχύτητα, κόβοντας με τα πόδια  τους  τον αέρα όπως ένα σπαθί..» The New York Times

 «Αληθινές, παθιασμένες, αισθησιακές κινήσεις, εκθαμβωτικές» HERALDSUN

 «Η σκηνική τους παρουσία αποδόθηκε  πανέμορφα με μια  μουσικότητα» ΒΑLLET MAGAZINEOFUK

Yπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής στην Ελλάδα

Πληροφορίες:

TANGO LEGENDS - Οι καλύτεροι χορευτές του Μπουένος Άιρες

Christmas Theater, Κλειστό ολυμπιακό στάδιο Γαλατσίου (Βεϊκου)

ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 στις 20.00

Τιμές εισιτηρίων:

Πλατεία και Κερκίδα (θεατρικά καθίσματα)

VIP ζώνη: 54 ευρώ 

A ζώνη: 44 ευρώ 

Β ζώνη: 36 ευρώ 

Κερκίδα (καθίσματα κερκίδας)

Γ ζώνη: 26 ευρώ, παιδικό – εφηβικό – φοιτητικό – 65+, ανέργων, πολυτέκνων: 13 ευρώ

Δ ζώνη: 18 ευρώ, παιδικό – εφηβικό – φοιτητικό – 65+, ανέργων, πολυτέκνων: 9 ευρώ 

Ε ζώνη: 10 ευρώ, παιδικό – εφηβικό – φοιτητικό – 65+, ανέργων, πολυτέκνων: 5 ευρώ

Θέσεις ΑΜΕΑ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση) 5 ευρώ, συνοδός 10 ευρώ

Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια, πληροφορίες 211 77 01 700 

Για κρατήσεις θέσεων ΑΜΕΑ επικοινωνήστε στο 211 77 01 700 

Προπώληση εισιτηρίων: 

211 77 01 700,  www.christmastheater.gr & www.viva.gr


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος