Internal Interviews

The Last Fairy Tale @ Sputnik On Air

Νίκος Παπαδάκος

Λένε πως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Έτσι ενώ ένα χρόνο πριν υποδεθήκαμε το Εφιάλτες και Παραμύθια του Αντώνη Τουμανίδη, και μέχρι σήμερα παρακολουθήσαμε την μαγική πορεία του, την Κυριακή στις 23 Οκτωβρίου ετοιμαζόμαστε να το αποχαιρετίσουμε. Επειδή όμως κάθε τέλος είναι και μια νέα αρχή, αυτός ο αποχαιρετισμός δεν θα είναι παρά μια αφορμή για να μάθουμε για τα μελλοντικά σχέδια του συγγραφέα. 

Για να τελευταίο (;) σκοτεινό παραμύθι έκπληξη που θα διαβάσει ο Απόστολος Τότσικας, ένα πρότζεκτ για την μεγάλη οθόνη που σχεδιάζουν από κοινού με τον Αντώνη Τουμανίδη και φυσικά ο κινηματογραφικός Πινόκιο, για χάρη του οποίου θα γίνει και ζωντανή σύνδεση με Λονδίνο.  


Για όλα αυτά, αλλά και για το ποια είναι τελικά η Μάρθα Κινγκ την οποία μας είχε αναφέρει ένα χρόνο πριν ο Αντώνης από μικροφώνου, θα μιλήσουμε αυτή την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 19:00-21:00 στο στούντιο του Boem Radio και την εκπομπή Sputnik on air. 

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος