Θεοδοσία Τσάτσου @ Half Note

Boem Team

Έτσι, με αλήθεια,  χωρίς όρια και πρέπει!

Η Θεοδοσία Τσάτσου είναι μια performer απρόβλεπτη και παθιασμένη που τιμά κάθε μία από τις αραιές -είναι αλήθεια- συναντήσεις της με το κοινό, μια καλλιτέχνης που καταθέτει ψυχή όσο λίγοι συνάδελφοί της στη σκηνή και στα live της και μένει στο μυαλό και την καρδιά. Επιστρέφοντας στην συνηθισμένη στ’ απρόβλεπτο του αυτοσχεδιασμού σκηνή του Half Note Jazz Club, η ανατρεπτική Θεοδοσία, νιώθει άνετα, τραγουδά και καταθέτει ότι έχει, μπροστά μας, εκεί, σε απόσταση ανάσας! Πότε με ήχους soul, άλλοτε με ήχους blues ή funk αλλά σχεδόν πάντα με ήχο rock, η Τσάτσου πάντα υποστηρίζει εξαιρετικά αυτό που κάνει.

Γεννημένη στην Μελβούρνη της Αυστραλίας η Θεοδοσία Τσάτσου σπούδασε μουσική, χορό και θέατρο κι έγινε πολύ γνωστή στο ευρύ κοινό από την δραστηριότητά της ως ιδρυτικό μέλος και φωνή του συγκροτήματος «Μπλε», με τους οποίους έκανε τεράστια επιτυχία. Χωρίς να βολεύεται όμως στην επιτυχία και τις δάφνες της περιόδου εκείνης, αποχώρησε το 99’ για να  αναζητήσει την προσωπική της διέξοδο στην μουσική με ηχογραφήσεις δίσκων και σπουδαίες συνεργασίες από ποικίλους χώρους της μουσικής. Σε όλη αυτή την μεγάλη πορεία των χρόνων μέχρι τις μέρες μας, διατήρησε την ανεξαρτησία της και την προσήλωση σ’ αυτό που προστάζει η ψυχή της.

Από 13 – 15 Μαρτίου στις τρεις καινούργιες αυτές επαφές της με το Αθηναϊκό κοινό στο Half Note η Θεοδοσία Τσάτσου και η εξαιρετική μπάντα της, με αλήθεια χωρίς όρια και πρέπει, θα μας μεταφέρει στο πλούσιο μουσικό και συναισθηματικό της σύμπαν μέσα από νέες συνθέσεις της αλλά και τραγούδια - μεγάλες επιτυχίες της απ’ το παρελθόν, με τον τρόπο που «επιτάσσει»  η ημέρα, η διάθεση,  η εποχή κι ο ψυχισμός, ο δικός της κι αυτός των μουσικών της.  Ανυπομονούμε…

Θεοδοσία Τσάτσου: τραγούδι, Στέφανος Γεωργιτσόπουλος: κιθάρα, Ναυσικά Κατσώρη: πλήκτρα, Μιλτιάδης Κεχαγιάς: μπάσο, Στέλιος Παύλου: ντραμς

ΙNFO

HALF NOTE JAZZ CLUB

Τριβωνιανού 17, Μετς

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 9213310 | Προπώληση: www.viva.gr

Ώρα έναρξης παραστάσεων: Παρασκευή & Σάββατο: 22.30, Κυριακή: 21.30.

Οι πόρτες ανοίγουν μία ώρα πριν την έναρξη της παράστασης.

Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ (μπαρ), 15 ευρώ (Β’ Ζώνη), 20 ευρώ (Α’ Ζώνη)

*Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό

Οι θέσεις διαμορφώνονται την ημέρα της παράστασης ανάλογα με τις κρατήσεις.

Η κατανάλωση ποτού δεν είναι υποχρεωτική

Στον χώρο απαγορεύεται το κάπνισμα

Οι τηλεφωνικές κρατήσεις επιβεβαιώνονται την ίδια μέρα και η προσέλευση θα πρέπει να γίνεται 20' πριν την έναρξη του προγράμματος για να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας.

Το Half Note διατηρεί το δικαίωμα να παραχωρήσει τη θέση σας 15' μετά την έναρξη του προγράμματος σε περίπτωση μη έγκαιρης προσέλευσης.


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος