Internal Interviews

Θετικοί άνθρωποι & HIV @ Boem Radio

Boem Team


Το Σάββατο 7/12/2019 στις 3 το μεσημέρι, η Μαρία Ζουλουφού (ειδικός ψυχικής υγείας) είναι καλεσμένη του Boem Radio και του Παναγιώτη Παπαναστασίου για μία συζήτηση με «Άγχος... Δημιουργικόν».

Με αφορμή την 1η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS, θα αφιερώσουμε την κουβέντα μας σε μύθους και αλήθειες για τον ιό του HIV, στο αναφαίρετο δικαίωμα της ισότητας, τον πλούτο της διαφορετικότητας, την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σε θέματα που αφορούν το AIDS και την ανάγκη στήριξης των οροθετικών ατόμων και των οικογενειών τους.

Θα σταθούμε στην προσωπική πορεία του ατόμου ως το στάδιο της ενδυνάμωσης, την ενστάλαξη ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον και τη θέληση για ζωή περνώντας το μήνυμα για θετικές αλλαγές και την απόφαση του κοινωνικού συνόλου για βοήθεια και ελπίδα σε όσους βιώνουν παρόμοιες εμπειρίες.

Stay tuned and... Being Over Every Mind!

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος