Agenda Music

Θοδωρής Κοτονιάς & Haig Yazdjian - Φωτεινά τοπία

Boem Team

Ο Θοδωρής Κοτονιάς, ο τραγουδοποιός πού έκλεψε με τα «κλειδιά» του τη καρδιά μας, μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων σμίγει  με έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της World σκηνής, τον Αρμενοσύριο  βιρτουόζο στο ούτι και συνθέτη Haig Yazdjian (Χάϊκ Γιαζιτζιάν).

Δύο άνθρωποι  που μέσα από τα τραγούδια τους στις ζωντανές τους παραστάσεις, ταξιδεύοντας στην Ελλάδα και τον Κόσμο  έγιναν εξαιρετικά αγαπητοί  στο μουσικό κοινό  για το ήθος την ευαισθησία το βάθος και το πάθος των ερμηνειών τους.

Δύο φωνές με ρίζες στη καρδιά και μνήμη από τη ψυχή των παραδόσεων της χώρας μας και της μέσης Ανατολής.

Τραγούδια που αγαπήσαμε, «Tα κλειδιά», «Άνοιξη», «Mπαλόνι», «Ναυαγός», «Δύο δρόμοι», «Bingöl—Παράπονο Ξενιτιά», «Habrban - Μυστικά πως σ’αγαπώ», «Ονείρου γη», «Έρημος»  κ.α.

Ατμόσφαιρα μυσταγωγίας, πολύχρωμα μοτίβα και αυτοσχεδιασμοί, διονυσιακές εξάρσεις από παραδοσιακούς ως Rock- jazz-funky ρυθμούς! 

Αφετηρία της σύμπραξης αυτής αποτελεί η από κοινού έκδοση της διασκευής του παραδοσιακού Αρμένικου τραγουδιού ‘’Hala hala’’ σε Ελληνική απόδοση 


Μαζί τους οι εξαιρετικοί  δεξιοτέχνες:

ΓIΩPΓOΣ KONTOΓIANNHΣ ΛYPA

TAΣOΣ ΠOYΛIOΣ KANONAKI ΦΩNH 

ΘANOΣ XATZHANAΓNΩΣTOY TYMΠANA 

ΓIANNHΣ ΠAΠAΔOΠOYΛOΣ ΠΛHKTPA

Σάββατα 19 & 26 Οκτωβρίου, 2 & 9 Νοεμβρίου

Ωρα έναρξης 22:00

Γενική είσοδος για το live 8€ 

Αστερίσκος

τηλ :215 215 9799

Αγίου Δημητρίου 16, Ψυρρή


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος