Internal Interviews

VaniLa Swing @ InterBoemViews

Παύλος Λάμπρου


Οι VaniLa Swing την Δευτέρα 12/06/2017 στις 15:00 στα μικρόφωνα του Boem Radio και στον Παύλο Λάμπρου.

Ύστερα από πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και Music Bars στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα, oι VaniLa swing ανανεωμένοι και ακόμη πιο δυνατοί, επιστρέφουν και  μας υπόσχονται μια βραδιά με άκρως χορευτική διάθεση με τραγούδια δικά τους και με ένα ζωντανό και δυναμικό live με επιτυχίες διασκευασμένες μόνο όπως αυτοί ξέρουν.

Κινούνται στο χώρο του Swing και του Rock n Roll με αναφορές στο χθες και το σήμερα!


Οι VANILA SWING δημιουργήθηκαν το 2011 στην Αθήνα,ύστερα από αρκετές αλλαγές στα μέλη τους και πολλές μουσικές αναζητήσεις, κατέληξαν στην σημερινή τους σύσταση και μουσική κατεύθυνση. Αυτό που κάποιος θ' ακούσει απ τους V.S είναι μια μίξη από rock n roll, rockabilly του '50 και swing του 40, εμπλουτισμένα από τον σημερινό ήχο διατηρώντας ταυτόχρονα την vintage αισθητική. Διασκευάζουν με το δικό τους ιδιαίτερο ύφος από Beyonce μέχρι Motorhead, από Moby μέχρι Robbie Williams και White Stripes.

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Elvis, ο Chuck Berry και ή Wanda Jackson με τους παραπάνω; Θα το μάθετε σ' ένα live των VANILA SWING!


Oι Vanila swing είναι :

ΛΗΔΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ (ΦΩΝΗ)

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ (ΚΙΘΑΡΑ)

ΑΝΤΡΕ ΝΙΚΑΚΗΣ  (ΜΠΑΣΟ)

TONY STONE (TYMΠΑΝΑ)

FaceBook Page

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος