Internal Interviews

Βασίλης Τσιγκριστάρης @ Boem Radio

Μάριος Μάζαρης


Ο Βασίλης Τσιγκριστάρης είναι ένα παιδί που δουλεύει πολύ. Το καταλαβαίνεις αν παρακολουθήσεις τις παραστάσεις που κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί: είναι αρκετές, παίζει σε 2 ή σε 3 ταυτόχρονα και το κάνει με πάθος. Σπάνια θα τον ακούσεις να παραπονιέται κι ας φαίνεται κουραστικός ο τρόπος ζωής του. Εξάλλου αντιπαθεί τη μιζέρια, στον εαυτό του ή στους γύρω ανθρώπους. Αντίθετα, νιώθει ευλογημένος για τον δρόμο που έχει πάρει η ζωή του ή μάλλον για τον δρόμο που ο ίδιος επέλεξε να πάρει, όταν αποφάσισε να αφήσει τη Νομική που σπούδασε για το θέατρο που από παιδί ονειρευόταν. 

Χορεύει, διαβάζει, ταξιδεύει, βλέπει πολύ κινηματογράφο, ζει όσες περισσότερες ζωές μπορεί και εμπνέεται από οτιδήποτε μπορεί να του φανεί ενδιαφέρον. Γράφει δειλά τα πρώτα του κείμενα ή σκηνοθετεί. Αν θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε μια λέξη για να τον περιγράψουμε , αυτή ίσως να ήταν η λέξη ανήσυχος, για όσα θέλει να γνωρίσει και να μάθει. 

Ύστερα από έναν αρκετά απαιτητικό ερμηνευτικά χειμώνα, συνεχίζει στον πολυχώρο Vault (Μελενίκου 26, Βοτανικός, τηλ. 213 0356472 ) όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Βάσσα» του Μαξίμ Γκόργκι, σε σκηνοθεσία Ένκε Φεζολλάρι από Τετάρτη έως Κυριακή για λίγες ακόμα παραστάσεις. Το μετά θα μας το πει εκείνος, μαζί με όσα ονειρεύεται, σχεδιάζει ή περιμένει να συμβούν.

Τη Δευτέρα 06/05/2019 στις 21:00 ο Βασίλης Τσιγκριστάρης στο μικρόφωνο του Boem Radio και στον Μάριο Μάζαρη. Για κουβέντες που μοιράζονται.

photos by Ελπίδα Μουμουλίδου

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος