Internal Interviews

The Venial Sin @ Boem Radio

Γιάννης Βλαχαντώνης

Το κουαρτέτο των The Venial Sin (προερχόμενοι από το κουϊντέτο Ανάπλους) σχηματίστηκε το 2012 και έκτοτε μετρά πολυάριθμες εμφανίσεις σε συναυλιακούς χώρους και φεστιβάλ εντός και εκτός Αθηνών. Το 2015 κυκλοφόρησε το ομότιτλο του ονόματός τους ντεμπούτο album της μπάντας. Το Wave of Sinners που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2019 είναι η δεύτερη δουλειά τους.

Αμφότεροι οι δίσκοι παρουσιάζουν το ίδιο αμάλγαμα garage-punk το οποίο όμως επαναπροσδιορίζεται με στοιχεία psych αλλά και επιρροές από τον εναλλακτικό ήχο.

Την  μπάντα απαρτίζουν οι: Θανάσης Ραχούτης (μπάσο/φωνή), Γιάννης Λαδιάς (κιθάρα), Τάκης Κορκολής (πλήκτρα) και Πάρης Λεριός (τύμπανα).

Οι The Venial Sin θα είναι φιλοξενούμενοι την Παρασκευή 21/02/2020 στις 21:00, στα μικρόφωνα του Boem Radio στην εκπομπή No Sushi του  Γιάννη Βλαχαντώνη.


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος